Sponsoreille

Voitte tukea joukkuettamme monilla eri tavoilla.Meiltä löytyy erilaisia vaihtoehtoja niin yrityksille kuin erilaisille ryhmille tai yksityishenkilöille. Valitse tapa joka parhaiten sopii yrityksellenne ja jos sellaista ei heti löydy, niin etsitään yhdessä sopiva tapa.

Tässä muutamia valmiita ehdotuksia sponsorointimalleista.

Mainos nettisivuille – Viestinnällinen mainospaketti

Pidämme joukkueen näkyvyyttä tärkeänä, sillä se on osa kokonaisuutta ja joukkueemme imagoa. Näkyvyyden tärkeimpänä tehtävänä on lisätä tietoisuutta ultimatesta ja sen ajatusmaailmasta eli hyvästä spiritistä. Tällä hetkellä tehokkain keino kasvattaa näkyvyyttä on internet, koska se on nopein ja kattavin tiedonvälityskanava. Seuramme ylläpitää internetsivuja sekä Facebook-sivuja. Näiden sivujen kautta julkaisemme ajankohtaisia kuulumisia ja tarinoita joukkueemme taipaleesta kohti kisoja sekä perustietoja seuramme toiminnasta. Lisäksi olemme kiinnostuneita mm. kirjoittamaan lehtiartikkeleita ultimatesta sekä antamaan radiohaastatteluita. Internet ei siis ole ainoa kanava viestimiselle. Toinen hyvä keino tuoda näkyvyyttä on mainokset lämmittelyvaatteissa tai erillisissä banderolleissa, joita voimme ripustaa pelikentille, näkyvälle paikalle.

Mainospaketin hinta: 200 – 500 € Mainospakettiin kuuluu esimerkiksi:

  • Mainos seuramme internetsivuillamme (vuoden näkyvyys)
  • Mainos/mainintoja facebook-sivullamme (näkyvyys tilapäivityksissä n. 1krt/kk)
  • Lisäksi voimme sopia muita tapoja sponsoroida. Kuten erilaisten banderollien käyttö turnauksissa tai sponsorointi pelaajakoneen kautta (Pelaajakone on Atleticon pelaajia esittelevä sovellus, johon voidaan lisätä teksti ”Pelaajakoneen tarjoaa ”meidän firma” + logo”)

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!

Palvelut

Tarjoamme erilaisia palveluita yrityksille sekä yksityisille toimijoille. Esimerkiksi ohjelmaa virkistyspäiviin tai polttariporukoille. Tarjoamme myös siivousapua ja otamme vastaan kaikenlaista talkootyötä.

1) Ultimatekurssi

Haluatteko järjestää urheilullista ohjelmaa esim. työpaikan virkistyspäivään tai vaikka polttareihin? Me pidämme mielellämme teille ohjatun tunnin ultimatea. Pakettiin kuuluu pelivälineet sekä suunniteltu ohjelma. Pelaajamme tutustuttavat teidät tilaisuuden aikana ultimaten saloihin ja opettavat erilaisia heittotekniikoita, pelin säännöt sekä mahdollisesti erilaisia kuvioita. Lopuksi tietenkin pelaamme. Tilaisuus järjestetään ryhmän toiveiden mukaan. Esimerkiksi polttariporukoille voidaan pitää kurssi jollain hauskalla teemalla ja lopuksi pelata polttariporukkaa vastaan meidän naisjoukkueella tai sitten voimme sekoittaa joukkueet.

Hinta: arvio 100–1500€. Riippuu osallistuja määrästä, kestosta ja tilasta, sekä siitä miten tapahtuma toteutetaan. Hintaa kasvattavat mm. salivuokrat ja ohjaajien määrä. Mikäli teillä on sali valmiina käytössä tai tapahtuma järjestetään puistossa, niin tilaisuus on edullisempi.

2) Talkootyöt / työkeikat

Mikäli yrityksellänne on tarvetta keikkatyöntekijöille, niin olemme valmiita tulemaan joko kertaluonteisesti tai muutamana kertana suorittamaan annettua työtehtävää. Meitä on noin 8-12 hengen ryhmä, joka voi hoitaa erinäisiä työtehtäviä. Esimerkkejä työtehtävistä: Inventaariot, maalaustyöt, kassa-apu, muutot, narikkatyö erilaisissa tilaisuuksissa jne. Olemme aikaisemmin olleet mm. rakennustyömaalla ja eräällä keskusvarastolla tekemässä työkeikkaa.

Myös yksityishenkilöt voivat palkata pelaajiamme mm. muuttoavuksi tai tarjoilemaan esim. ylioppilasjuhliin.

3) Jotain muuta?

Onko sinulla mielessäsi jokin muu tapa sponsoroida joukkuettamme, kerro siitä niin keskustellaan lisää yhteistyöstä.

Ota yhteyttä

Maija Leino, maijalleino[at]gmail.com, puh. 050 434 6030
Henna-Kaisa Räsänen, henna_kaisa_rasanen[at]hotmail.com, puh. 040 825 6937