Atletico avasi kauden neljällä voitolla

Atleticon sisäkausi käynnistyi vahvasti ensimmäisen halli-tourin voitolla, kun talvikauden ultimaten SM-sarja alkoi viikonloppuna Espoonlahdessa. 

Syksyn treenivuorojen vähyys näkyi ensimmäisessä pelissä epävarmuutena ja Team Rusa pääsi 6-1 johtoon ennen kuin Tico ryhdistäytyi ja alkoi kuroa etumatkaa umpeen. Toisella puoliajalla Team Rusa ei enää pysynyt Ticon vauhdissa mukana ja peli päättyi 15-7 Ticolle.

Lauantain toinen ottelu eteni lähes käänteisesti edelliseen verrattuna: Tico otti alkuun hyvän kaulan Tampereen Ufo Moroa vastaan, mutta päästi vastustajan mukaan peliin puoliajan jälkeen. Lopussa Tico sai kuitenkin skarpattua ja vei pisteet 12-15.

Sunnuntaina Atleticon suorittaminen olikin jo paljon tasaisempaa ja omia virheitä tehtiin varsinkin viimeisessä pelissä hyvin vähän. Yksi sunnuntain kohokohdista oli Aino Känsälän (19 pist.) Callahan-katkomaali Viimaa vastaan. Viima kaatui lopulta lukemin 15-7 ja Helsinki Ultimate 15-11.

Atleticon Kata Niini etsii syöttöpaikka sunnuntain ottelussa Helsinki Ultimatea vastaan.

Atleticon Kata Niini etsii syöttöpaikka sunnuntain ottelussa Helsinki Ultimatea vastaan.

Yleisesti ottaen maalit ja syötöt jakautuivat viikonlopun aikana tasaisesti koko pelaavalle kokoonpanolle. Pistepörssin kärkipäässä ovat kuitenkin tutut nimet Essi Inkinen (27 pist.) ja Olga Rentto (26 pist.), jotka näyttivät löytävän toisensa hyvin kentällä.

Kiitämme myös kaikkia kannustajia ja kahviotoimintaamme tukeneita!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s