MM-kisajoukkue treenileirillä Kisakeskuksessa

Kottaraisparvi laskeutui Raaseporiin viime viikonloppuna Ticon MM-kisajoukkueen matkustaessa Kisakeskukseen treenaamaan kesää varten. Leirillä hiottiin yhteispeliä, kuvioita ja yhteishenkeä. Joukkueen 21 pelaajasta 20 osallistui leirille. Aurinko lämmitti ja meininki oli rento raskaasta treenistä huolimatta.

Lauantaina treenit aloitettiin pienillä puolustusharjoituksilla ja jokainen sai oman henkilökohtaisen palauteparinsa, jolle oli lupa antaa palautetta ja jolta oli mahdollisuus saada sitä myös takaisin.

Kisakeskus4_cHokkiLounaan jälkeen keskityttiin tarkemmin omiin pelipaikkoihin, joten raksat treenasivat erillään keskikentistä ja kärkipelaajista.Kärjet ja keskikentät treenasivat muun muassa pelin avauksia ja maalipeliä.Lopputreeneistä päästiin myös yhdistämään molempien ryhmien harjoitteet.

Illalla venyteltiin, harrastettiin yhteisleikkejä ja saunottiin. Joukkuepalaverissa kartoittiin porukan rookiet eli ensimmäistä kertaa MM-kisoihin Atleticon riveissä lähtevät pelaajat, joita oli 11 kappaletta. Rookiet saivat kukin omat vastuunsa turnausviikolle.

Joukkueen kapteeneiksi valittiin Veera Hynninen ja Pauliina Lehtinen.

Kyykäärmeitä ja jenkkifudista

Sunnuntain treenipäivä avattiin frisbeegolfkierroksella.Kisa oli suhteellisen tasainen ja sää ja järvimaisemat huikeita. Pelivälineenä käytettiin poikkeuksellisesti ultimatekiekkoja, jotka saivatkin kunnolla kolhuja useista heittoreitille yllättäen ilmestyneistä puista.

Lounaan jälkeen päästiin taas tositoimiin ja ultimaten pariin. Treenin tavoitteena oli harjoitella paikkapuolustusta, joka lähtikin sujumaan mukavasti eikä kentällä luikerrellut kyykäärme häirinnyt keskittymistä alkuhämmenyksen jälkeen.

Kisakeskus1_cHokkiTauko-ohjelmana kannustettiin Helsinki Wolverinesin treenimatsissa ja otettiin aurinkoa. Leirin päätti joukkueen sisäinen loppusota, jossa väännettiin puolitoista tuntia tiukkaa ja tasaista vääntöä. Viikonlopun Kottaraisena palkittiin Suski Surakka erinomaisesta ja tasaisen hyvästä suorittamisesta koko viikonlopun ajan. Suskin viikonlopun kruunasi treenimatsissa tehty näyttävä dyykkimaali.

Valmennusjohto ja pelaajat tyytyväisiä viikonlopun antiin

Ticon valmennusjohto oli tyytyväinen viikonlopun antiin ja kommentoi seuraavasti:
”Tahtotilana oli suorittaa ensimmäinen kunnon treenisetti, jossa kerrataan perusasioita. Ja leiri myös täytti tehtävänsä”.

Valmentajat Kata Niini ja Kaisa Rämö olivat tyytyväisiä kisaprojektin etenemiseen.

”Tämä oli hyvä startti. Ei ole vielä valmista, mutta nyt on vasta huhtikuu ja tästä on hyvä jatkaa”.

Myös kaikki joukkueen vahvistukset olivat paikalla Kisakeskuksessa.

Kisakeskus2_cHokki

Karoliina Lappalainen markkeroi.

”Kun oma joukkueemme päässyt kisoihin, harkitsin lähdenkö ollenkaan. Tarjolla on kuitenkin kovia pelejä ja maailmanluokan vastuksia, joten päätin tarttua tilaisuuteen lähteä Atleticon kanssa”, sanoi Liitokiekkoseura Teamin avainpelaajiin kuuluva Karoliina ”Karo” Lappalainen.

Ticon joukkueessa on useita Karolle ennestään tuntemattomia pelaajia, joten yhteispelin löytyminen vaatii hänen mukaansa vielä vähän lisää treeniä.

Treenit jatkuvatkin vappuviikon jälkeen normaalisti torstaisin Espoon Solvallassa.

Lue lisää Ticon MM-kisaprojektista >>

Matkalla Leccoon Ticon mukana:

TICO_sponsori

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s