Kesäkausi avattiin talvisissa olosuhteissa

Hallikauden päätyttyä maaliskuun alussa voitiinkin kääntää katseet tulevaan ulkokauteen ja kesään. Ensimmäiset ulkotreenit vedettiin 15.3. Laaksolahdessa.

Aamulla treenaajia odotti kuitenkin vihreän tekonurmen sijaan reilu lumipeite. Kentän vahtimestarit aurasivat kaistaleen kenttää näkyviin ja treenit saatiin vedettyä suunnitelmien mukaan. Märistä nappiksista ja jäätyneistä sormista huolimatta fiilis oli hyvä.

Ulkotreenikauden avaus Laaksolahdessa.

Ulkotreenikauden avaus Laaksolahdessa.

Illalla treenipäivä jatkui harjoitusmatsilla Pallomyllyn tekonurmella. Ottelussa vastaan asettui naisten Masters-joukkue, joka sekin osallistuu kesän MM-kisoihin. Mastersien riveissä oli ilahduttavan monta Ticonkin riveistä tuttua pelaajaa ja valmentajana toimii Ticon monivuotinen avainpelaaja Paula Jussila. Vaikka Tico ottelun voittikin, on yhteispelin hiomisessa ja ulkopeliin totuttelussa vielä tekemistä.

Samalla viikolla saimme myös harmittavia uutisia siitä, että projektijoukkueen harkkaturnaukseksi suunniteltu Wonderful Copenhagen Ultimate (WCU) Kööpenhaminassa jouduttiin perumaan vähäisen osanottajamäärän vuoksi.

Lue lisää Ticon MM-kisaprojektista >>

Matkalla Leccoon Ticon mukana:

TICO_sponsori

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s