Atleticon voittoputki jatkui sisäkauden viimeisellä tourilla

Viime viikonlopun pelit pelattiin Atleticon kotikaupungissa Espoossa. Ohjelmassa oli neljä peliä ja kovaa kahviomyyntiä Italian seura-MM-kisoja varten.

Joukkue saapui metsän keskelle Solvallaan peli-intoa huokuen. Ensimmäisenä vastaan asettui vanha tuttu kilpakumppani, espoolainen Viima, joka on ollut tällä kaudella Atleticon suurin haastaja.  Peliin lähdettäessä tiedettiin, että Viima tulee peliin kovaa. Myös joukkueen varmat heitot ja nopeat killerit olisi otettava puolustuksessa tiukasti pois.

Tico-Viima-peli eteni alusta asti Ticon hallinnassa. Viiman miespuolustus ei pysynyt punaisen mukana. Pelin loppupuolella Viima vaihtoikin paikkapuolustukseen, joka sekoitti hyvin ticolaisten pakkaa. Paikkapuolustus toimi, ja Tico joutui liikuttelemaan kiekkoa useaan otteeseen, jolloin todennäköisyys turnoveriin kasvoi. Viima kiri 13 pisteeseen asti, kunnes Sanna Leino syötti Olga Rentolle ratkaisevan maalin. Peli päättyi 15-13 Atleticolle.

”Emme pysyneet perässä, vaikka tiesimme mihin kaveri hakee”, sanoi Viiman kapteeni Henna Lehtonen loppuringissä.

Viiman tunnelma pelistä oli kaksijakoinen. Lehtosen mukaan alun puolustus ei ollut vahvin esitys Viimalta, mutta paikkapuolustuksesta ja lopun kiristä voi olla tyytyväinen.

”Lähdimme peliin hyvällä itsevarmuudella. Tämä näkyi myös pelissä ja pystyimme pelaamaan omalla rauhalla hyökkäyksiä sekä pistämään sen apinan raivon kovaan miespuolustukseen. Jokaista punapaitaa katsoessa näki, että kaveriin voi luottaa ja että hän tekee kaikkensa kiekon eteen”,  Ticon valmentajat totesivat pelin jälkeen.

TeamTurpo – Atletico 10–15

Päivän toinen peli oli TeamTurpoa vastaan, joka koostui kokeneista ja näpsäköistä perheenäideistä. Ticon levoton valmistautuminen peliin ei ollut paras mahdollinen ja hyvin hereillä ollut Turpo sai heti alkuun parin pisteen kaulan.

Atleticon puoliaikapuheet

Puoliaikapuheet TeamTurpoa vastaan.
Kuva: Henna-Kaisa ”Hokki” Räsänen

”Tunnelma Ticon riveissä terästäytyi, ja todettiin, että nyt pitää alkaa pelata ja keskittyä jokaiseen pisteeseen. Sen seurauksena Tico sai muutaman maalin alle ja oli taas mukana geimeissä”, kertoo Henna-Kaisa Räsänen.

Pelissä tuli paljon hyviä suorituksia kummaltakin joukkueelta. Ticon pelaajista loisti erityisesti Olga Rentto, joka palkittiin päivän kottaraisena äärimmäisistä kätseistään ja tarkoista heitoistaan.

Turku Terror – Atletico 7–15

Sunnuntain ensimmäisessä ottelussa vastaan tuli B-tourilta ylemmälle tasolle noussut Turku Terror. Ennakkoluulottomasta pelistä huolimatta Terror ei saanut parasta vauhtiaan päälle ja Tico tykitti pisteitä tasaiseen tahtiin. Hyvällä spiritillä pelattu ottelu päättyi 7-15 Ticon eduksi.

Atletico – Team 15–6

Illan viimeinen ottelu Helsingin Teamia vastaan. Pelistä odotettiin hyvää vääntöä, mutta Teamin edellinen tiukka ottelu Viimaa vastaan oli selvästi vienyt joukkueen hyökkäykseltä parhaan terän. Alussa Tico otti pienen etumatkan, jonka jälkeen pisteitä tehtiin vuorotellen. Puoliajan jälkeen Tico hallitsi peliä ja voitti lopulta lukemin 15–6.

Kokonaisuudessaa viikonloppu oli voitokas, juuri niin kuin pitikin. Joukkue lähti kaikkiin peleihin täysillä ja pelattiin joukkueella suurella punaisella sydämellä. Joukkueena pelaaminen on ollut Atleticon juttu koko kauden. Pelit on pelattu tasaisella peluutuksella ja yhteispeli on toiminut.

Atleticon sisäkausi huipentuu Tampereella 1.3. pelattavaan SM-finaaliin.

Suut makiaksi!

Atletico piti turnauksessa myös muulle ultimatekansalle kioskia, josta sai paljon erilaisia herkkuja ja energiaa pelejä varten. Erityisesti kahvi ja mokkapalat maistuivat, porkkanakakku tuli hyvänä kakkosena. Tico suosittelee vahvasti myös puolustajan viemistä kahville.  Kenties jatkossakin Tico pistää muiden suut makiaksi. Kiitos kaikille mukana olleille ja kahvion asiakkaille! Atletico kiittää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s